Dovre Sense 303

dovre sense 303 houtkachel vrijstaand
a labeldovre sense 303 houtkachel in woonkamer

Nominaal vermogen: 9 kW
Vermogen: 3 – 11 kW
Rendement: 80%
Energielabel: A
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 93cm
Afmetingen (hxbxd): 106cm x 55,5cm x 44cm
Materiaal: Gietijzer
Kleur: Zwart
Maximale houtbloklengte: 40cm

Prijs: € 2.880,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Dovre Sense 303 Houtkachel

Creëer een warme en elegante sfeer in jouw huis met de Dovre Sense 303. Deze grote broer van de Sense 103 zal je hart veroveren met zijn unieke design en hoogwaardige materialen. Gemaakt van duurzaam gietijzer en uitgerust met een slim geplaatste (boven)afvoer, zorgt deze houtkachel voor een maximale warmteafgifte zonder veel ruimte in te nemen.

Met zijn driezijdige ontwerp biedt de Sense 303 een adembenemend uitzicht op de dansende vlammen, waardoor je kunt genieten van de schoonheid van het vuur vanuit elke hoek van de kamer. En dankzij het innovatieve “slam-lock”-mechanisme is deze kachel gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

Maak je geen zorgen over de luchtkwaliteit, want de enkele luchtregeling kan rechtstreeks op de buitenlucht worden aangesloten, waardoor je altijd kunt genieten van schone en gezonde lucht in huis.

Kies voor stijl, comfort en efficiëntie met de Dovre Sense 303. Verwen jezelf met het beste wat een houtkachel te bieden heeft en maak van jouw huis een warm thuis.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: