Barbas Houtkachels

Bij Barbas Houtkachels staan ze met passie voor vakmanschap al sinds 1976 garant voor eigentijdse en innovatieve gas- en houthaarden die een meerwaarde bieden voor u en uw interieur. Hun toewijding aan het ambacht is door de jaren heen onveranderd gebleven, evenals hun liefde voor haarden en kachels.

Zij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Hun team van vakmensen zet zich dag in dag uit in om haarden te creëren die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een gezellige sfeer in huis of het toevoegen van een stijlvolle touch aan uw interieur, de haarden van Barbas houtkachels worden met zorg en oog voor detail vervaardigd. Zij geloven dat passie voor vakmanschap de sleutel is tot het leveren van producten die echt iets betekenen voor hun klanten.

Elke haard is maatwerk

Elke haard word op bestelling gemaakt. Barbas Houtkachels heeft geen voorraad. Ze bieden een groot assortiment basis modellen waarmee er oneindig veel combinaties mogelijk zijn. Ieder model is qua vorm of maat aan te passen binnen de gekeurde grenzen! Dus voor iedere ruimte of situatie is er wel een passende haard te vinden.