Dik Geurts Houtkachels

Dik Geurts Houtkachels staat al jaren voor goede kwaliteit houtkachels. Alle haarden hebben een hoog rendement en zorgen voor een goede en schone verbranding. Natuurlijk voldoen alle houthaarden aan alle kwaliteitseisen en hebben ze ook de benodigde certificeringen. De kachels hebben ook de laatste verbrandings technieken zoals een naverbrandings systeem maar natuurlijk blijft ook het glas schoon tijdens het stoken.

Bediening Dik Geurts Houtkachels

Alle Dik Geurts houtkachels zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één luchtschuif kunt u de verbrandingslucht regelen. Doordat de kachels erg goed lucht dicht zijn kunt u met de luchtschuif de kachel zo afstellen dat deze zeer zuinig brandt. Zo is het ook voor de amateur erg makkelijk om een houthaard te stoken!

Dik Geurts

De naam Dik Geurts is door de jaren heen dus ook een van de markt leiders geworden in Nederland door de goede kwaliteit houtkachels. Maar onderscheid zich ook zeker door het robuuste design. Niet alle daagse haarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en vakmanschap. Dik Geurts heeft de laatste tijd het assortiment ook flink uitgebreid. Kijk dus snel eens naar deze houtkachels en kijk of er voor u ook een model is welke u aanspreekt!