Werkgebied

Ons werkgebied beperkt zich voornamelijk tot regio Gelderland. Dit komt doordat wij onze bestaande en nieuwe klanten goed van dienst willen en moeten kunnen zijn. Het is erg lastig om goede service te bieden aan klanten die niet in deze regio wonen. Wij komen ook na het maken van een offerte graag eerst nog eens kijken voor het uitvoeren van de opdracht en dit is erg lastig met lange reis afstanden. Natuurlijk kunnen wij in overleg hier altijd van af wijken maar dit hangt er geheel van af welke werkzaamheden u door ons wil laten doen. Werken wij in uw gebied ? en bent u op zoek naar een houtkachel ? kijk dan eens op onze kachel pagina.

Werkgebied schoorsteenvegen

Het werkgebied voor het schoorsteenvegen is een stuk kleiner. Hieronder staat een overzicht met de verschillende woonplaatsen waar wij komen voor het schoorsteenvegen.

Voor het schoorsteenvegen komen wij in de volgende plaatsen:

Andelst, Arnhem, Bemmel, Bennekom, De Steeg, Dieren, Dodewaard, DoorwerthDriel, Duiven, Elden, Ellecom, Elst, Gendt, Groessen, Haalderen, Heelsum, Hemmen, HerveldHeteren, Heveadorp, Homoet, Huissen, Indoornik, Oosterbeek, Oosterhout(betuwe), Opheusden, Oud Zevenaar, Randwijk, Renkum, Ressen, Rheden, Rozendaal, Slijk-Ewijk, Spankeren, Valburg, Velp, Wageningen, Westervoort, Wolfheze, Zetten, Zevenaar.