Houtkachels

Houtkachels van hoge kwaliteit

DM Houtkachels verkoopt alleen kachels van kwaliteit en een hoog rendement. Elke houtkachel heeft een rendement van minimaal 75%. Daarom zijn alle kachels dus HR Houtkachels. Hierdoor voldoet doen de haarden allemaal aan de hoogste eisen. In ons assortiment zijn onder andere vrijstaandinzet- en hangende haarden te vinden. Bekijk hieronder ons assortiment:

Een nieuwe Houtkachel kopen?

Lekker met het hele gezin genieten van de sfeer en warmte die een houtkachel met zich meebrengt. Net zoals vroeger met zijn allen lekker bij de haard zitten? Het stoken van houtkachels wordt niet voor niets weer steeds populairder. Het aanschaffen van een houthaard doe je niet zomaar. Hierbij is het handig dat u de juiste keuzes maakt. Het aanbod van houtkachels is erg groot en daardoor ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van houtkachels en willen u hier natuurlijk bij helpen.

Welke houtkachel is de beste keuze voor u?

Helaas komt het nog te vaak voor dat mensen door verkeerd of geen advies een verkeerde houthaard kopen die niet goed in hun situatie past. Dit is slecht voor het milieu en het risico op een schoorsteen brand is vele malen groter. Laat u daarom altijd eerst goed adviseren voordat u zomaar iets aanschaft! Wilt u weten of uw woning geschikt is voor een houtkachel en welke houthaarden het beste bij uw situatie passen?  Of wilt u weten of uw bestaande schoorsteen geschikt is om op te stoken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen graag langs om u hierover advies te geven.

 Kwaliteit houtkachels

Alle haarden die wij leveren hebben een rendement dat boven de 75% uit komt. In Nederland zal de Ecodesign 2022 regelgeving vervroegd ingevoerd worden met ingang van 1 Januari 2020. Alle kachels en haarden die verkocht worden moeten dan aan de EcoDesign 2022 maatstaven voldoen. Daarom voldoen wij nu al aan de Ecodesign 2022 regelgeving. Zorg er dus voor dat u nu al een houtkachel koopt die voldoet aan deze nieuwe regelgeving. En laat u hier goed over adviseren. Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn over hun haard en daarom leveren wij u alleen een haard van een merk van hoge kwaliteit. Dit zijn allemaal producenten die al jaren lange ervaring hebben met het bouwen van houthaarden uit verschillende landen uit Europa.

Garantie houtkachels

Op alle houtkachels krijgt u garantie van de fabrikant. De garantie termijnen zijn per kachelmerk verschillend maar kunnen oplopen tot wel 10 jaar. Op het glas en het binnenwerk van de haarden wordt geen garantie verstrekt. Dit omdat dit door verkeerd gebruik of intensief gebruik snel kapot kan gaan. Het glas en binnenwerk zijn wel altijd makkelijk te vervangen.

Prijs

Al onze prijzen die vermeld staan op onze website zijn advies verkoop prijzen. Hier kunt u geen rechten aan ontlenen. Voor een scherpe prijs kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze installatie tarieven kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Vragen over een houtkachel ?

Heeft u nog vragen ? Bel ons dan of neem contact met ons op via onze contact pagina! Wij proberen dan uw vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden.

Verschillende merken haarden:

Wij leveren inzethaarden, vrijstaande en hangende houtkachels van de volgende merken: Barbas, Dik Geurts, Dovre, Dru, Jacobus, Jydepejsen, Morso, Veldheer en Wanders.