Jacobus 6

Jacobus 6 vrijstaand houtkachel
a+ label

Nominaal vermogen: 6 kW
Vermogen: 3,5 – 7 kW
Rendement: 83,6%
Energielabel: A+
Kanaaldiameter: 131mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 62,5cm
Afmetingen (hxbxd): 78cm x 52cm x 38cm
Materiaal: Plaatstaal
Kleur: Donker antraciet
Maximale houtbloklengte: 30cm

Prijs: € 2.195,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Jacobus 6 Houtkachel

De Jacobus 6 houtkachel staat synoniem voor superieure kwaliteit en biedt een efficiënte, milieuvriendelijke verwarmingsoplossing die uw huis voorziet van aangename warmte. Dit topmodel onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde prestaties en stijlvolle ontwerp, waardoor het een favoriete keuze is onder houtkachelliefhebbers.

Kenmerken Jacobus 6

  • Duurzaam staalconstructie: De robuuste stalen behuizing garandeert een lange levensduur en optimale warmteverdeling, zodat uw ruimte snel en efficiënt verwarmd wordt.
  • Ruime brandkamer: Dankzij de grote brandkamer kunt u grotere houtblokken gebruiken, wat zorgt voor minder vaak bijvullen en constante warmteafgifte.
  • Secundair verbrandingssysteem: Deze milieuvriendelijke technologie zorgt voor een schonere verbranding met minder uitstoot, waardoor u kunt genieten van een schonere luchtkwaliteit.
  • Grote glazen ruit: Geniet van het betoverende schouwspel van de vlammen door de brede glazen ruit, die tevens helpt bij het monitoren van de warmteafgifte.

Gebruiksvriendelijkheid

De Jacobus 6 houtkachel is ontworpen voor eenvoudige bediening en onderhoud, waardoor hij zowel voor ervaren gebruikers als nieuwkomers in houtverwarming toegankelijk is. Met minimale inspanning geniet u van maximale warmte en sfeer.

Conclusie

Met de Jacobus 6 houtkachel kiest u voor betrouwbaarheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan uw interieur of een krachtige warmtebron, deze kachel biedt het allemaal. Ervaar de vele voordelen zelf en investeer in de toekomst van uw huisverwarming met de Jacobus.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: