Morso 7470

Morso 7470 wandmodel vrijstaand
Morso-7470-wandmodel-houtkachel-in-woonkamera+ label

Nominaal vermogen: 4,3 kW
Vermogen: 3 – 7 kW
Energielabel: A+
Rendement: 82,3%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 53,2cm
Afmetingen (hxbxd): 69,6cm x 44cm x 40,7cm
Materiaal: Gietijzer
Maximale houtbloklengte: 33cm

Prijs: € 3.399,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Morso 7470 Houtkachel

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit met de Morso 7470, de hangende houtkachel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Met zijn zijruiten biedt deze moderne schoonheid een adembenemend uitzicht op het vuur, waardoor je kunt genieten van de warmte en gezelligheid in elke hoek van de kamer.

De Morso 7470 is onderdeel van de nieuwe Morso 7400-serie, waarbij we het beste van moderne verbrandingstechnologie hebben gecombineerd met tijdloos klassiek design. Deze serie belichaamt 160 jaar ervaring en vakmanschap van Morso, en introduceert voor het eerst een prachtig opnieuw ontworpen versie van het legendarische Morso eekhoorn motief.

Maar dat is niet alles wat deze kachel te bieden heeft. Dankzij de facelift in 2016 zijn zowel het binnenwerk als de deuren verbeterd. Het robuuste gietijzeren binnenwerk zorgt voor optimale warmteafgifte en duurzaamheid. De zelfsluitende mechanisme op de deuren zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te klungelen met het sluiten ervan. En last but not least, de vernieuwde moderne handgreep voegt een vleugje elegantie toe aan dit meesterwerk.

Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of wilt genieten van gezellige avonden met vrienden en familie, de Morso 7470 is jouw ideale metgezel. Haal vandaag nog dit meesterwerk in huis en beleef een leven vol warmte, comfort en tijdloze schoonheid.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening: