Dovre Saga 107

dovre saga 107 voorkant vrijstaand houtkachel
a label

Nominaal vermogen: 7 kW
Energielabel: A
Rendement: 75%
Kanaaldiameter: 125mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 61cm
Afmetingen (hxbxd): 73cm x 41,5cm x 58cm
Materiaal: Gietijzer
Kleur: Zwart
Maximale houtbloklengte: 35cm

Prijs: € 2.142,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Dovre Saga 107 Houtkachel

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en duurzaamheid met de Dovre Saga 107 houtkachel. Deze compacte kachel uit de nieuwe serie van Dovre is een ware blikvanger in jouw interieur. Met maar liefst 7 vensters, waarvan 6 aan beide zijkanten en 1 grote aan de voorzijde, geniet je van een adembenemend 3-zijdig zicht op het knisperende vuur.

Maar er is meer! De Dovre Saga 107 maakt gebruik van geavanceerde luchtcirculatietechnieken en hoogwaardig gietijzer, wat resulteert in een efficiënte verbranding en een zeer hoog warmterendement. Dankzij het speciale ‘Air Wash’ luchtcirculatiesysteem blijven de vensters tevens schoon, waardoor je altijd optimaal kunt genieten van het vlammenspel.

Deze kachel biedt niet alleen warmte op de korte termijn, maar ook op de lange termijn. Het goed geleidende materiaal zorgt ervoor dat de warmte lang behouden blijft, wat resulteert in een langdurige warmteafgifte. Zo geniet je nog langer van een aangename en behaaglijke sfeer in huis.

Kies voor de hoge rendementen, uitstekende kwaliteit en milieubewuste verbranding waar Dovre bekend om staat. Met zijn aantrekkelijke design is de Dovre Saga houtkachel niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher in jouw woning. Ervaar zelf het comfort en de gezelligheid van een prachtig vlammenspel en bestel vandaag nog jouw eigen Dovre Saga 107!

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: