Dovre 100 CBS/B

dovre 100 cbs/b houtkachel vrijstaand
a labeldovre 100 cbs/b houtkachel vrijstaand

Nominaal vermogen: 5 kW
Vermogen: 1,5 – 7 kW
Rendement: 76%
Energielabel: A
Kanaaldiameter: 125mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 52cm
Afmetingen (hxbxd): 62cm x 34cm x 46,5cm
Materiaal: Gietijzer
Kleur: Zwart
Maximale houtbloklengte: 30cm

Prijs: € 1.137,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Dovre 100 CBS/B Houtkachel

Voel de warmte en geniet van de charme van een traditionele houtkachel met de Dovre 100 CBS/B. Deze betrouwbare klassieker, met prachtige Noorse figuren, voegt een vleugje elegantie toe aan jouw interieur. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat indruk maakt – deze praktische en functionele kachel is gemaakt om jarenlang plezier van te hebben.

Met zijn compacte formaat past de Dovre 100 CBS/B moeiteloos in elke woning. Of je nu in een klein appartement woont of een ruim huis hebt, deze kachel vindt altijd zijn plekje. Met een minimaal vermogen van slechts 1.5 kW kun je zelfs op koelere dagen genieten van een aangename warmte.

De veelzijdigheid van deze kachel is ongeëvenaard. Dankzij de zij-, boven- en achteraansluiting kun je hem eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en de indeling van jouw ruimte. Dit maakt de Dovre 100CBS/B niet alleen praktisch, maar ook flexibel in gebruik.

Kies voor traditie, betrouwbaarheid en tijdloze schoonheid met de Dovre 100CBS/B houtkachel. Haal vandaag nog deze klassieker in huis en geniet van gezellige avonden bij het knisperende vuur.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: