Houtkachels in Zetten

Morso 7650 houtkachels in Zetten

Bent u op zoek naar houtkachels in Zetten ?

Dan kunnen wij wellicht wat voor u betekenen. Wij leveren alle houtkachels in Zetten. Wilt u weten of uw woning geschikt is om een sfeerhaard te plaatsen en welke sfeerhaard het beste bij uw situatie past?  Of wilt u weten of uw bestaande schoorsteen geschikt is om een kachel op te stoken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Door onze jaren lange ervaring in het plaatsen van houtkachels en het vegen van schoorstenen kunnen wij u begeleiden vanaf de inspectie van uw bestaande schoorsteen tot en met het plaatsen van de haard. Ook als u nog geen schoorsteen heeft kunnen wij deze voor u aanleggen.

Wij doen de installatie zelf ! Wij laten dit dus niet door derden doen !

Neemt u alvast eens een kijkje op onze Houthaard pagina naar ons grote assortiment. Doordat wij zelf geen showroom hebben kunnen wij al onze kachels tegen zeer scherpe tarieven leveren. Al onze prijzen vermeld op onze website zijn advies verkoop prijzen, voor een scherpe prijs kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ook als u al een kachel heeft en deze aangesloten wilt hebben kunnen wij dit voor u realiseren in Zetten.

Wilt u meer weten?

Neem dan nu contact met ons op via het contacten formulier of bel met Dennis: 06-19606170

U kunt ook alvast eens kijken naar wat verschillende houtkachels die wij de laatste tijd geinstalleerd hebben op:

Over ons

Is het weer tijd om uw schoorsteen te laten vegen?

Stookt u regelmatig uw haard? Vergeet dan niet met enige regelmaat uw schoorsteen te laten vegen! Ons advies is om dit jaarlijks te laten doen zodat u schoorsteen brand voorkomt. Is het al weer even geleden dat uw schoorsteen voor het laatst geveegd is? Maak dan nu een afspraak! U kunt ook meer lezen over het schoorsteenvegen op onze schoorsteenveeg pagina.

U kunt nu ook online een afspraak maken voor het schoorsteenvegen!

Online afspraa

Maar natuurlijk ook nog steeds op 026-4723030 op Ma, Di, Do of Vr tussen 9:00 en 17:00.

Kijk voor onze tarieven op onze tarieven pagina.