Dik Geurts Vidar Triple Large Store

Dik Geurts Vidar Triple Large Store vrijstaand met houtvak
a label

Vermogen: 6 – 10 kW
Rendement: 79%
Energielabel: A
Kanaaldiameter: 180mm
Aansluiting: boven
Afmetingen (hxbxd): 85cm x 80cm x 41cm
Materiaal: Plaatstaal
Kleur: Donker antraciet
Maximale houtbloklengte: 60cm

Prijs: € 4.365,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Dik Geurts Vidar triple Large Store Houtkachel

Een hartverwarmende ervaring wacht op jou met de Dik Geurts Vidar Triple Large Store. Deze haard is de perfecte aanvulling op jouw huis en biedt eindeloos genot met zijn prachtige vlambeeld vanuit alle hoeken. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of gezellig wilt samenkomen met vrienden en familie, deze haard past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Met de unieke luchtschuif, voorzien van drie standen, kun je gemakkelijk de vlamintensiteit regelen en zo de perfecte sfeer creëren. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt het gebruik van infrarode zijruiten ook nog eens voor een uitzonderlijke verbranding.

Maar dat is nog niet alles! De Vidar Store biedt ook een handige opslagruimte onder de haard, waardoor jouw stookhout altijd binnen handbereik ligt. Geen gedoe meer met het zoeken naar houtblokken – ze liggen klaar om te worden gebruikt, zodat je snel kunt genieten van het knisperende vuur.

Beschikbaar in drie formaten – Large, Medium en Small – kun je de Vidar Triple haard precies afstemmen op jouw ruimte en stijlvoorkeuren. Kies voor grootsheid met de Large variant of ga voor compacte gezelligheid met de Small variant.

Ervaar het ultieme comfort en geniet van een haard die helemaal bij jou past. Met de Dik Geurts Vidar Triple Large Store wordt elke avond bij het vuur een onvergetelijke belevenis.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: