Dik Geurts Vidar Triple Medium Store

Dik Geurts Vidar triple medium store houtkachel vrijstaand
a label

Nominaal vemogen: 7,1 kW
Vermogen: 4 – 9 kW
Rendement: 76,3%
Energielabel: A
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven
Afmetingen (hxbxd): 85cm X 66,2cm X 41cm
Materiaal: Plaatstaal
Kleur: Donker antraciet
Maximale houtbloklengte: 50cm

Prijs: € 4.115,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Dik Geurts Vidar triple Medium Store Houtkachel

Ontdek de perfecte harmonie tussen warmte en stijl met de Dik Geurts Vidar Triple Medium Store. Deze prachtige haard biedt een breed vlammenspel vanuit drie posities, waardoor je woonruimte wordt gevuld met een betoverende sfeer. En het beste van alles? De bediening is een fluitje van een cent dankzij onze unieke luchtschuif.

Met de twee infrarode zijruiten zorgt de Vidar Triple voor optimale verbranding, waardoor je volledig kunt genieten van de aangename warmte die deze haard produceert. Of je nu ontspant na een lange dag of gezellig samenzijn met vrienden en familie, deze haard zorgt voor de perfecte ambiance.

En er is meer! Met de optionele buitenluchtaansluiting is deze haard ook ideaal voor goed-geïsoleerde woningen. Zo kun je niet alleen genieten van het prachtige vuur, maar ook nog eens energiezuinig stoken.

Beschikbaar in verschillende formaten – Large, Medium en Small – biedt de Dik Geurts Vidar Triple een oplossing op maat voor elke ruimte. Waar wacht je nog op? Breng warmte, stijl en gezelligheid in huis met deze adembenemende haard.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: