Dru 55 CB

Dru 55 CB houtkachel
a label

Nominaal vermogen: 8,26 kW
Vermogen: 6 – 10 KW
Rendement: 80%
Energielabel: A
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 625mm
Afmetingen (hxbxd): 75cm x 55,2cm x 48,6cm
Materiaal: Gietijzer
Kleur: Antraciet
Maximale houtbloklengte: 40cm

Prijs: € 1.725,00

Omschrijving

Houtkachel Dru 55 CB

Een klassieke gietijzeren houtkachel met een prachtig vuurzicht door de volglasdeur, dat is de DRU 55. Deze kachel kan zowel als houtkachel en als Multi-Fuel kachel geleverd worden. De houtkachel uitvoering, de DRU 55 CB, heeft een bijzonder hoog rendement en een goed zicht op het vlammenspel. De Multi-Fuel, de DRU 55 MF, is geschikt om te stoken met hout, bruinkoolbriketten en kolen.

Keuze uit vele kleuren emaile

Ook deze DRU kachel is uitgevoerd in een hoge kwaliteit gietijzer. Standaard wordt deze uitgevoerd in lak met de kleur antraciet. Naar wens kan er ook gekozen worden voor een email afwerking. Voor email heeft u de keuze uit majolica bruin en creme wit.

Moderne techniek

De DRU 55 is voorzien van de modernste verbrandingstechniek. Hiermee wordt een rendement van maar liefst 80% gehaald. Daarnaast blijft de ruit vrij van roetaanslag door een zogenaamd airwash systeem. Helaas beschikt deze kachel niet over een buitenluchtaansluiting. Dit maakt de kachel minder geschikt voor goed geisoleerde woningen of woningen met mechanise ventilatie. Zijn grotere broer, de DRU 64 en de DRU 78 hebben deze optie wel.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: