Jacobus 12 kookkachel

jacobus 12 kookkachel
a label

Nominaal vermogen: 12kW
Vermogen: 8 – 14 kW
Rendement: 87%
Energielabel: A
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 72,5cm
Afmetingen (hxbxd): 87cm x 92cm x 53cm
Materiaal: Plaatstaal
Kleur: Donker antraciet
Maximale houtbloklengte: 50cm

Prijs: € 3.490,00

Omschrijving

Jacobus 12 kookkachel

Ontdek de charme van koken op houtvuur met de Jacobus 12 kookkachel! Met zijn unieke en authentieke uitstraling is deze kookkachel een prachtige toevoeging aan elke woonkeuken, serre of veranda. Geniet van de gezelligheid en warmte terwijl u heerlijke maaltijden bereidt.

De Jacobus 12 kookkachel beschikt over drie kookpitten, waardoor u volop mogelijkheden heeft om uw culinaire vaardigheden te benutten. U kunt zelfs accessoires toevoegen, zoals een ketel en bakpan, om uw kookervaring nog veelzijdiger te maken.

Met een vermogen dat varieert van 8 tot 14 kW, kunt u de warmteafgifte van de Jacobus 12 eenvoudig aanpassen door meer of minder hout te stoken. Deze krachtige kookkachel is in staat om zelfs grote ruimtes efficiënt te verwarmen wanneer hij zijn maximale vermogen bereikt. Dankzij het hoogste rendement in de categorie houthaarden, geniet u niet alleen van sfeervol koken, maar ook van zuinig energieverbruik.

Daarnaast is de Jacobus 12 voorzien van een speciale reflecterende laag op het raam, waardoor de warmte optimaal behouden blijft in de kachel. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte verwarming, maar ook voor een veilige en comfortabele kookervaring.

Ervaar zelf het plezier en gemak van koken op houtvuur met de Jacobus 12 kookkachel. Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw keuken en geniet van heerlijke maaltijden, bereid met traditionele en natuurlijke warmte.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: