Jacobus 6

Jacobus 6 vrijstaand houtkachel
a+ label

Nominaal vermogen: 6 kW
Vermogen: 3,5 – 7 kW
Rendement: 83,6%
Energielabel: A+
Kanaaldiameter: 131mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 62,5cm
Afmetingen (hxbxd): 78cm x 52cm x 38cm
Materiaal: Plaatstaal
Kleur: Donker antraciet
Maximale houtbloklengte: 30cm

Prijs: € 2.195,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Jacobus 6 Houtkachel

Ontdek de ongeëvenaarde kracht van de Jacobus 6 – de absolute topper in zijn klasse! Deze houtkachel is niet voor niets een van de best verkochte modellen op de markt. Met zijn unieke eigenschappen overtreft hij moeiteloos andere houtkachels.

Met het hoogste rendement in zijn categorie biedt de Jacobus 6 een ongekende efficiëntie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de voorverwarmde luchttoevoer, waardoor elke brandstof optimaal benut wordt. Daarnaast is de kachel uitgerust met een reflecterende laag op het glas, die ervoor zorgt dat de warmte binnen blijft en uw huis aangenaam verwarmd wordt.

Maar er is meer! Stel dat u geen (goed) hout bij de hand heeft of uw kachel graag langdurig wilt laten branden zonder bij te vullen. Geen probleem! Met onze handige ‘hybride module’ kunt u uw Jacobus eenvoudig ombouwen tot een pelletkachel. Zo geniet u van het gemak van pellets, terwijl u nog steeds kunt blijven genieten van het nostalgische knisperende houtvuur.

En goed nieuws! De Jacobus kachels zijn nu verkrijgbaar in zowel verkorte als verlengde versies, zodat u altijd het perfecte model kunt vinden dat naadloos past bij uw interieur en behoeften.

Ervaar zelf waarom de Jacobus 6 dé favoriet is geworden onder liefhebbers van sfeervolle warmte en duurzaamheid. Investeer vandaag nog in een van de beste houtkachel op de markt en geniet van jarenlang stijlvol en efficiënt stoken met de Jacobus 6.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: