Barbas Box 20 80

Barbas Box 80
a label

Nominaal vermogen: 9,5 kW
Vermogen: 8 – 11  kW
Rendement: 76%
Energielabel: A
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 54,2cm
Harthoogte pijp met houtopslag: 94,9cm
Afmetingen (hxbxd): 64,8cm x 75,7cm x 40cm
Afm. met houtopslag: (hxbxd): 105,5cm x 40,2cm x 40cm
Materiaal: Plaatstaal
Kleur: Zwart
Maximale houtbloklengte: 50cm
Dit model wordt standaard geleverd exclusief houtopslag.

Extra kosten fabrikant:


Deur:


Verbrandingsluchttoevoer:


Opties:Prijs: € 3.699,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Barbas Box 20 80 houtkachel

Laat de kou verdwijnen met de Barbas Box 20 80 houtkachel! Deze design kachel uit de exclusieve Barbas BOX-serie is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtpatser als het op verwarmen aankomt. Het unieke verbrandingsconcept zorgt ervoor dat je de hele avond kunt genieten van een knisperend haardvuur met slechts een paar houtblokken.

Kies jouw favoriete design en integratie in je interieur: gietijzeren panelen met ribbels, vermiculiet of keramisch beton. De Box 20 80 is niet alleen mooi van buiten, maar ook slim van binnen. Met een 2 cm dikke vermiculiet plaat en geavanceerde beluchtingstechniek zorgt deze kachel voor optimale isolatie en een efficiënt verbrandingsproces.

Wil je energiezuinig zijn? Geen probleem! De luchttoevoertechniek en externe luchtaansluiting maken deze haard perfect geschikt voor passieve woningen en huizen met mechanische ventilatie. Kies uit verschillende opties zoals de base naar eigen ontwerp, houtopslagmodule of steelbase voor nog meer flexibiliteit in plaatsing. Verwarm je huis op stijlvolle wijze met de Box 20 80!

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: