Barbas Unilux-7 45

Barbas Unilux 6 45
a label

Nominaal vermogen: 6 kW
Vermogen: 5 – 7 kW
Energielabel: A
Kanaaldiameter: 130mm
Aansluiting: boven
Inbouwmaat: 40,5cm x 65cm x 35,8cm (B x H x D)
Materiaal: Plaatstaal
Kleur: Zwart
Maximale houtbloklengte: 20cm
Dit model wordt standaard geleverd exclusief kader.

Extra kosten fabrikant:


Deur:


Kader:


Verbrandingsluchttoevoer:


Prijs: € 2.515,00
Klik om dit artikel toe te voegen aan winkelwagen.

Omschrijving

Barbas Unilux-7 45 Inzethaard

Ook voor de Barbas Unilux-7 45 is de nieuwste generatie geïntroduceerd. Met de beperkte afmetingen is deze haard bijzonder geschikt om te plaatsen waar de ruimte beperkt is. Deze haard kan zowel gebruikt worden om een bestaande openhaard te vervangen als voor het inbouwen in een nieuwe situatie.

De beperkte afmetingen zorgen er wel voor dat ook de brandruimte beperkt is. Hierdoor kunnen er slechts houtblokken met een maximale lengte van 20cm gestookt worden. Mocht u grotere stukken hout willen stoken, dan is het noodzaak om naar een groter model uit te kijken.

Evenals alle nieuwe Unilux-7 modellen heeft dit model ook de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting. Hierdoor kan de haard volledig onafhankelijk branden van de ruimte waarin deze gemonteerd is. Dit is bijvoorbeeld wenselijk in een woning met mechanische ventilatie. Informeer of dit ook van toepassing is in uw situatie.

Tenslotte kan voor deze haard gekozen worden uit een 4 tal verschillende inbouwkaders. Zo kan de uitstraling van de haard aangepast worden aan uw eigen wensen.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening:
Energielabel: