Morso 8143

morso 8143 vrijstaand houtkachel
a+ label

Nominaal vermogen: 6,5 kW
Vermogen: 3 – 8 kW
Energielabel: A+
Rendement: 81%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
Harthoogte pijp: 85,1cm
Afmetingen (hxbxd): 103,1cm x 53cm x 45cm
Materiaal: Gietijzer
Maximale houtbloklengte: 35cm

Prijs: € 2.895,00

Omschrijving

Morso 8143 Houtkachel

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Morso 8143 uit de befaamde Morso 8100-serie. Deze variant onderscheidt zich door het handige houtvak onder de vuurruimte, wat niet alleen zorgt voor een slanke look, maar ook voor extra gebruiksgemak.

Met zijn hoogwaardige gietijzeren constructie ben je verzekerd van jarenlang probleemloos stoken. Het gietijzer zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een heerlijk comfortabele en gelijkmatige warmteafgifte.

Deze kachel is het perfecte voorbeeld van een ontwerp waarbij vorm en functie op unieke wijze samensmelten. Elk detail is doordacht en praktisch in gebruik. De fraai weggewerkte greep maakt het eenvoudig en nauwkeurig regelen van het vuur een fluitje van een cent.

Of je nu gaat voor een klassiek interieur of juist een modern design, de Morso 8143 voegt direct klasse en sfeer toe aan elke ruimte. Waar wacht je nog op? Ervaar zelf de warmte, schoonheid en functionaliteit van de 8143 en geniet van gezellige avonden bij het knisperende vuur.

LINKS

Producent Info

PDF

Handleiding:
Maattekening: